AcasăOldPresedintele Hollande anunta ca atentatele de la Paris au fost coordonate, planificate...

Presedintele Hollande anunta ca atentatele de la Paris au fost coordonate, planificate si organizate din strainatate, cu asistenta din interiorul Frantei

Rusia condamna cu fermitate atentatele teroriste de la Paris, catalogandu-le crime inumane. Administratia de la Kremlin spune ca este gata sa ofere asistenta in cadrul anchetei.

Inca de la miezul noptii, presedintele Vladimir Putin si-a exprimat compasiune profunda pentru „seria de atacuri teroriste din Paris”, precum si solidaritatea cu omologul Francois Hollande, dar si cu intreg poporul francez.

Sambata dimineata, si cancelarul german Angela Merkel a transmis condoleante poporului francez.


Francois Hollande a anuntat vineri noapte ca nu va merge la Summit-ul G20, delegandu-l sa participe la intrunire pe ministrul de Externe, Laurent Fabius.

Presedintele Hollande a declarat ca sunt 127 de morti si 99 de raniti in stare grava, precizand ca atacurile teroriste reprezinta un „act de razboi”. Hollande a precizat ca atentatele de la Paris au fost coordonate, planificate si organizate din strainatate, cu asistenta din interiorul Frantei.

Intre timp, in Paris exista cozi imense in spitale, sute de francezi vor sa doneze sange pentru ranitii de la Bataclan si din celelalte locatii unde au existat atacuri.

 

author avatar
Mihai Koblenko
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger