AcasăOldPresedintele francez confirma prabusirea avionului Egypt Air

Presedintele francez confirma prabusirea avionului Egypt Air

Aparatul de zbor care plecase din capitala Frantei catre cea a Egiptului a cazut in mare. Informatia isi gaseste confirmare chiar din directia liderului francez.

Cele mai negre vesti pentru familiile si apropiatii celor 66 de oameni aflati la bordul aeronavei apartinand EgyptAir, in privinta ipotezei ca avionul s-ar fi prabusit, au fost confirmate chiar din directia presedintelui Francois Hollande, care a facut acest anunt intr-o declaratie de pres,a in urma cu doar cateva zeci de minute. Aparatul de zbor a cazut, asadar, in apele Marii Mediterane, fara a se sti la acest moment motivul pentru care a iesit de pe radar si a pierdut altitudine.

In conditiile in care, la primele ore ale zilei, din directia companiei egiptene se anuntase faptul ca la bordul aparatului de zbor se aflau 30 de egipteni, dar si cetateni straini, va reamintim faptul ca numarul cel mai mare de pasageri de alta nationalitate decat cea egipteana erau francezi – 15 pasageri.

Operatiunile de cautare a aparatului de zbor, incepute de la primele ore ale zilei, sunt in plina desfasurare si in acest moment.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger