AcasăOldPresedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, la DNA pentru audieri

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, la DNA pentru audieri

Presedinteel Consiliului Judetean Iasi a ajuns, joi la amiaza, la sediul local al DNA, pentru a sta de vorba cu procurorii.

Desi s-a vehiculat ca ar fi fost ridicat din trafic de catre procurorii anticoruptie ieseni si dus la audier, Adomnitei a negat acest aspect, declarand, pentru Ziarul de Iasi, ca a fost chemat la audieri, drept urmare se afla la sediul DNA Iasi, urmand sa discute cu procurorii.

La audieri s-ar afla si alte doua reprezentante ale Consiliului Judetean Iasi, for in fruntea caruia se afla, incepand cu luna noiembrie a anului 2012, liberalul Adomnitei.

Audierile vin la aproximativ trei saptamani dupa ce procurorii DNA au descins la sediul Consiliului Judetean Iasi.  Se intampla pe 15 aprilie, data la care reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie anuntau ca respectivele cercetari erau facute „intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2013-2015”, fiind vorba, dupa cum s-a aflat ulterior, despre 19 perchezitii la sediul CJ Iasi, din cele 21 facute in total.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger