AcasăOldPresedintele BASESCU a respins cererea de GRATIERE a lui GIGI BECALI

Presedintele BASESCU a respins cererea de GRATIERE a lui GIGI BECALI

Traian Basescu

Seful statului a respins, vineri, cererea de gratiere a finantatorului stelist, Gigi Becali, care a solicitat sa fie eliberat din inchisoare pentru a se opera.

Traian Basescu

„Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a.c., neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii”, se mentioneaza in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Aparatorii legali ai omului de afaceri au cerut eliberarea lui Becali, sustinand ca latifundiarul din Pipera are nevoie de o interventie chirurgicala la coloana si solicitand ca operatia sa fie efectuata in afara regimului de penitenciar.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, fiind condamnat la trei ani de detentie in dosarul schimului de terenuri cu Ministerul Apararii. Becali a primit, insa, un spor de pedeapsa de sase luni, dupa ce a fost condamnat in dosarul „Valiza”.Atat mama, cat si fiica cea mare a lui Gigi Becali au depus cereri de gratiere a finantatorului din Ghencea, aflat la aceasta ora, in detentie la Poarta Alba, in judetul Constanta.

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger