AcasăOldPremierul, prezent la lansarea cartii politistului: "fenomenul Marian Godina ar trebui sa...

Premierul, prezent la lansarea cartii politistului: „fenomenul Marian Godina ar trebui sa fie o lectie si pentru Politia Romana”

(foto: gov.ro)

Pe langa aspectele pe care le-a trecut- prin intermediul unor mesaje- pe o cunoscuta retea de socializare in care a semnalat o serie de nereguli intalnite in timp ce isi facea meseria, postari despre care se stie deja ca l-au facut cunoscut in intreaga tara, politistul brasovean Marian Godina si-a gasit timp sa scrie si o carte- „Flash-uri din sens opus”.

Volumul – publicat la Curtea Veche- a avut lansarea oficiala seara trecuta, la Biblioteca Centrala Universitara (BCU), in prezenta unor oficialitati si a premierului insusi.

(foto: gov.ro)

Desi a recunoscut ca s-a gandit ceva pana sa decida sa isi faca prezenta la evenimentul important din viata tanarului om al legii, Dacian Ciolos a declarat ca a ales sa vina, pentru a transmite un mesaj. Acela ca un astfel de „gen de comportament civic, autentic, chiar si intr-o institutie insarcinata cu ordinea publica, are toata sustinerea Guvernului si are toata sustinerea mea”, a punctat Ciolos, adaugand ca vede printr-un demers de genul celui semnat de politistul brasovean un semnal ca „societatea romaneasca poate sa se insanatoseasca”, pentru ca romanii asteapta „onestitate, profesionalism, autenticitate si verticalitate in orice activitate”.

Totodata, Ciolos nu a ocolit mentionarea unui aspect – si anume ca e „convins ca fenomenul Marian Godina ar trebui sa fie o lectie si pentru Politia Romana, care probabil ca la inceput a fost ezitanta fata de reactia pe care ar trebui sa o aiba fata de acest fenomen”.

sursa foto: Facebook/ Marian Godina

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger