AcasăOldPremierul interimar Cimpeanu, la Ambasada Frantei/ Nivelul de alerta terorista nu se...

Premierul interimar Cimpeanu, la Ambasada Frantei/ Nivelul de alerta terorista nu se modifica la noi in tara

Sorin Cimpeanu, seful interimar al Guvernului, a fost prezent, sambata, in jurul orei 13, la sediul reprezentantei diplomatice a Frantei in Bucuresti, pentru a semna in cartea de condoleante deschisa dupa seria de sase atacuri produse seara trecuta in Paris si soldate cu cel putin 120 de morti.

Cimpeanu a fost intampinat de ambasadorul francez din Romania, cu care a discutat pret de cateva minute.

Cat priveste situatia conationalilor aflati in Paris, primul-ministru interimar a confirmat informatia anuntata de catre reprezentantii MAE, precizand ca o romanca a fost ranita usor intr-unul dintre atacurile din capitala Frantei.

Sorin Cimpeanu a mai explicat ca specialistii in chestiuni de securitate au considerat ca nu se impune ridicarea nivelului de alerta terorista pe teritoriul statului roman, urmare a situatiei din Franta, astfel ca acesta se mentine la nivel „albastru precaut”. Ceea ce se traduce prin risc scazut de producere a unui astfel de atac.

Nu in ultimul rand, primul-ministru interimar a reiterat faptul ca Ministerul Sanatatii si-a manifestat disponibilitatea pentru a acorda ajutor ranitilor in atacurile de seara trecuta, in sensul preluarii unor victime.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger