AcasăOldPrahova: Perchezitii la suspecti de furturi din locuinte. 25 de persoane, la...

Prahova: Perchezitii la suspecti de furturi din locuinte. 25 de persoane, la audieri

Nu mai putin de 17 adrese de pe raza judetului Prahova vor fi verificate, miercuri, de catre oamenii legii. Sunt vizate domiciliile unor suspecti de furturi din locuinte. Dupa verificari, 25 de persoane vor fi duse la audieri.

Sunt verificate domicilii de pe raza orasului Ploiesti, dar si din Urlati si Mizil, ale unor persoane banuite ca ar fi comis mai multe furturi din locuinte situate in municipiul Ploiesti, prejudiciul in acest caz ridicandu-se, anunta politistii de la IPJ Prahova, intr-un comunicat, la circa 100.000 de lei. Mai mult, oamenii legii vizeaza identificarea unor bunuri care ar fi fost sustrase in urma acestor infractiuni.

La perchezitii participa atat reprezentanti ai politiei Ploiesti, cat si ai sectiilor de Politie Rurala si Urbana. De asemenea, la verificarile domiciliare iau parte si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni speciale din cadrul IPJ Prahova. Odata aceste perchezitii finalizate, 25 de persoane vor fi duse la audieri, la sediul IPJ Prahova, precizeaza reprezentantii institutiei.

Sursa foto: bihon.ro

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger