AcasăOldPopescu Piedone asteapta azi decizia instantei, in privinta controlului judiciar pe cautiune

Popescu Piedone asteapta azi decizia instantei, in privinta controlului judiciar pe cautiune

UPDATE – Veste cat se poate de buna primita de fostul primar, din partea instantei. In urma deciziei definitive a magistratilor Tribunalului Bucuresti, de revocare a masurii impuse de procurorii anticoruptie, Cristian Popescu Piedone scapa de controlul judiciar pe cautiune, astfel ca poate folosi in continuare masinile si locuinta depuse drept garantie la DNA, in cuantumul sumei de 1, 5 milioane de lei, cat fusese stabilita valoarea cautiunii.

–-

Pe parcursul acestei zile, fostul edil al sectorului 4, sector pe raza caruia se afla clubul mistuit de incendiul devastator din 30 octombrie, ar urma sa afle ce anume decid magistratii Tribunalului Bucuresti in privinta contestatiei pe care a depus-o fata de masura controlului judiciar pe cautiune, dispus in cazul sau de catre procurorii DNA, in dosarul „Colectiv”.

Mai exact, Cristian Popescu Piedone a contestat aceasta masura pe care DNA a luat-o in cazul sau, la finele anului trecut, mai precis la mijlocul lunii decembrie, in dosarul in care il acuza de abuz in serviciu, iar acum asteapta sa vada daca magistratii Tribunalului Bucuresti mentin aceasta decizie- a controlului judiciar pe cautiune.

Intre timp, avand la dispozitie un numar de 10 zile de la comunicarea deciziei procurorilor, pentru a achita cautiunea de 1, 5 milioane de lei, fostul edil a garantat cu mai multe autoturisme, dar si cu o locuinta, in cuantumul sumei respective.

Va reamintim ca in urma incendiului din „Colectiv”, produs in seara zilei de vineri, 30 octombrie, au pierit 63 de tineri, din randul celor cateva sute care venisera in acel club pentru a asculta concertul formatiei Goodbye to Gravity, trupa care isi lansa al doilea album.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger