AcasăOldPonta si Putin, la acelasi eveniment, la Baku (VIDEO)

Ponta si Putin, la acelasi eveniment, la Baku (VIDEO)

Premierul roman si liderul de la Kremlin au participat la acelasi eveniment, in cea de-a doua parte a zilei de vineri, in capitala Azerbadjanului.

Este vorba despre deschiderea Jocurilor Europene, eveniment la care, de altfel, nu au participat prea multi lideri europeni. De altfel, primul-ministru a plecat din tara vineri, dupa dezbaterea- si respingerea -motiunii de cenzura initiate de catre liberali, si votata in Parlament.

Din imaginile surprinse la evenimentul public respectiv se observa ca premierul roman s-a aflat in spatele lui Vladimir Putin, liderul de la Moscova urmarind, la randul sau, cele intamplate pe stadionul din Baku, insa de pe un rand situat in fata celui in care era Victor Ponta.

Imaginile in care poate fi urmarit presedintele rus vin in contextul aparitiei unui interviu care a iscat o serie de controverse in spatiul public, atribuit fostei sotii a lui Putin. Ludmila Putina ar fi declarat nici mai mult, nici mai putin, decat ca liderul Federatiei Ruse ar fi murit, in locul sau fiind vazuta, de fapt, in ultimele saptamani, o sosie.[youtube]PwE2cdtQMxQ[/youtube]

author avatar
eNational
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger