AcasăOldPonta: Plangere penala pentru Basescu, dupa declaratiile la adresa Gabrielei Firea

Ponta: Plangere penala pentru Basescu, dupa declaratiile la adresa Gabrielei Firea

Premierul a anuntat ca, urmare a declaratiilor sefului statului, de seara trecuta, la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusa, marti, o plangere penala impotriva presedintelui.

Totodata, seful Guvernului, a declarat ca senatoarea, ca membru al comisiei Nana, trebuie aparata, odata ce presedintele a lansat un „atac mafiot” la adresa Gabrielei Firea. „Am discutat cu totii, politic si legal, consecintele atacului, pe care nu ma feresc sa-l numesc un ‘atac mafiot’ efectuat aseara (duminica seara-n.r) de catre Traian Basescu impotriva colegei noastre, doamna senator Firea (…) Pana maine (marti-n.r) avem o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, pentru doua infractiuni- amenintare si santaj (…) Doamna Firea a fost amenintata, atat domnia sa, cat si familia„, a declarat Ponta.

Premierul a precizat ca plangerea va fi semnata de parlamentarii de la putere, cat si de catre cei din Opozitie, in cazul in care acestia din urma vor dori. Dar si ca membrii forurilor europene vor fi anuntati despre declaratiile sefului statului. „Lucrurile sunt fara precedent”, a afirmat Ponta.

La scurt timp dupa anuntul facut de catre seful Guvernului si, totodata, liderul PSD, Gabriela Firea a anuntat ca, desi se teme pentru siguranta familiei sale, nu va demisiona din cadrul comisiei parlamentare care analizeaza achizionarea terenului de la Nana, judetul Calarasi, de catre Ioana Basescu, fata cea mare a presedintelui.

Referitor la „amentarile” la care a facut referire seful Guvernului, la adresa Gabrielei Firea, senator PSD, va amintim ca este vorba de o serie de declaratii ale sefului statului, facute seara trecuta, in cadrul unei smisiuni difuzate de RealitateaTV. “Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei (Florentin Pandele-n.r), care e primar, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu-i atenta. Am inteles ca in parohia lui se intampla lucruri rele”, a sustinut presedintele.

Cititi si: Gabriela Firea, dupa ce a fost atacata de Basescu: Ma tem pentru familia mea!

Firea: Nu imi dau demisia de la comisia Nana. Imi voi continua activitatea cu orice risc

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger