AcasăOldPolitistul erou va fi inmormantat, cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar...

Politistul erou va fi inmormantat, cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitala

Dupa trei saptamani in care s-au rugat in permanenta pentru el si au sperat ca isi va reveni, timp in care medicii de la Floreasca au facut tot ce au putut pentru a-l salva, apropiatii si colegii lui Gheorghe Ionescu au primit cea mai grea veste posibila: politistul a murit vineri dimineata.

Indurerati si plini de regrete, colegii omului legii se pregatesc acum sa il conduca pe Gheoghe Ionescu pe ultimul sau drum. Ministerul de Interne a anuntat, intr-un comunicat, faptul ca institutia va fi cea care va organiza funeraliile politistului erou, care va fi inmormantat duminica,  la Cimitirul militar Ghencea III, cu onoruri militare.

La ceremonie vor asista atat ministrul de Interne, Gabriel Oprea, cat si intreaga conducere a MAI, precum si colegii politistului de la Rutiera care a cazut victima unui cumplit accident, in noaptea de 1 spre 2 august, lovit de masina condusa de un sofer turc.

Totodata, mentionam ca politistul in varsta de 44 de ani, care lucra in Ministerul de Interne de 23 de ani, a fost inaintat in grad postmortem, „pentru fapte de eroism si sacrificarea vietii in misiune”, la grad de subinspector de politie, prin ordin al vicepremierului Oprea, seful MAI.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger