AcasăOldPolitistul de la Rutiera lovit de masina condusa de un afacerist turc...

Politistul de la Rutiera lovit de masina condusa de un afacerist turc a murit

Dupa ce vreme de 20 de zile s-a luptat din rasputeri sa traiasca, agentul sef a pierdut batalia cu suferinta. Politistul a murit, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca, unde a fost adus dupa cumplitul accident caruia i-a cazut victima, la inceputul lunii.

Viata familiei lui Gheorghe Ionescu nu va mai fi la fel, dupa tragedia care a lovit-o. Agentul sef de la Rutiera, in varsta de 44 de ani si care lucra in Politie de 23 de ani, a pierit in aceasta dimineata.

Oricat s-au straduit medicii sa il ajute, in saptamanile in care l-au ingrijit in permanenta, politistul nu a mai putut fi salvat. Dupa trei saptamani de coma, rastimp in care sotia nu a parasit spitalul, iar colegii l-au vizitat pe politist, la Floreasca, sperand sa afle ca isi revine, agentul sef Ionescu a decedat.

Va amintim ca omul legii ar fi urmat sa fie transferat in Israel, insa, din pacate, organismul sau, grav afectat de loviturile suferite in urma impactului cu masina condusa de un afacerist turc, care nu a oprit la semnalele agentului, in timpul unui control rutier, nu a rezistat. Analizele au aratat ca soferul urcase baut la volan. Omul de afaceri este, la acest moment, in arest preventiv.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger