AcasăOldPolitistii Capitalei, verificari la falsi avocati

Politistii Capitalei, verificari la falsi avocati

Oamenii legii din Bucuresti au pornit cu zecile, miercuri, intr-o actiune dincolo de limita Capitalei, desfasurata in cadrul unui dosar in care se cerceteaza presupuse fapte de inselatorie. Protagonistii ar fi indivizi care ar fi pretins a fi aparatori ai legii, mai precis avocati.

Reprezentantii legii din Capitala au mers in judetele Olt si Valcea, pentru a face patru perchezitii si a identifica, in vederea aducerii la audieri, in Bucuresti, in baza unor mandate, nu mai putin de cinci persoane. Cauza aflata in cercetare s-a soldat cu o paguba de 40.000 de euro, in dauna unor persoane care s-au increzut in spusele unor presupusi avocati si au dorit sa-si diversifice cunostintele in materie profesionala.

Mai precis, politistii bucuresteni au anuntat, in privinta actiunii de azi, ca „in perioada 2014 – 2015, banuitii, pretinzand ca au calitatea de reprezentanti al unui barou de avocatura, au indus in eroare mai multe persoane, oferindu-le in schimbul unor sume de bani posibilitatea absolvirii unui curs ce le-ar permite ulterior sa profeseze ca avocat, atat in Romania, cat si in alte tari europene”. Doar ca, din pacate pentru pagubiti, asa-zisa investitie s-ar fi dovedit a fi o risipa.

La actiunea de miercuri au participat peste 50 de politisti din Capitala, sub coordonarea unui procuror.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger