AcasăOldPolitistii au gasit peste 70.000 de euro ingropati in saci, in curtea...

Politistii au gasit peste 70.000 de euro ingropati in saci, in curtea unui barbat, in Braila

Caz greu de imaginat, demn de un scenatiu de film american, dar cat se poate de real, si datand din estul tarii. O suma impresionanta, despre care oamenii legii au indicii ca ar fi fost furata, in transe, din locuinta unui barbat, a fost recuperata in cursul zilei trecute.

Este vorba despre 78.550 de euro, gasiti de catre politistii vranceni, in urma unei perchezitii facute la domiciliul unui individ banuit de furt din locuinta. Din cate anunta sambata IPJ Vrancea, oamenii legii din judetul amintit au luat la puricat locuinta unui tanar in varsta de 41 de ani, situata in localitatea braileana Maxineni. Acesta din urma este suspectat ca ar fi furat nu mai putin de 100.000 de euro, din casa unui om, domiciliat in Golesti. Dar nu intr-o singura transa, ci in mai multe ture, in toamana anului trecut, mai exact incepand cu 29 septembrie si pana pe 16 octombrie, conform datelor facute publice de politie.

Iar verificarile domiciliare desfasurate vineri, in urma carora suspectul a si fost retinut pentru 24 de ore, au scos la iveala o situatie greu de banuit: in incinta proprietatii suspectului, politistii au dat de urma unei treimi din suma despre care se presupune ca ar fi fost furata, respectiv  74.300 de euro, banii fiind ingropati in saci din plastic. O alta suma, mai exact 4.250 de euro, a fost localizata in alta parte- mai exact in masina barbatului.

Banii au fost ridicati, urmand sa ajunga la persoana de la care ar fi fost sustrasi de catre suspectul ajuns pe mana oamenilor legii.

sursa foto: Politia Romana

427 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger