AcasăOldPolitist lovit, pe o plaja din Mamaia. Soferul masinii, retinut

Politist lovit, pe o plaja din Mamaia. Soferul masinii, retinut

Tanarul aflat la volanul masinii implicate in incidentul de sambata dimineata, din zona unei plaje din statiunea Mamaia, in urma caruia un om al legii a fost ranit, va ramane in aceasta noapte in custodia politiei.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj si a fost retinut, anunta Digi 24. Totul dupa ce initial constanteanul a fost dus la audieri, la sediul Politiei.

S-a intamplat la cateva ore dupa ce omul legii care incercase sa-l legitimeze pe barbatul care isi oprise masina intr-un loc nepermis- pe o plaja din Mamaia – a fost ranit, in incidentul care a urmat tentativei politistului de a-l legitima pe soferul care, din cate povestesc martorii, in loc sa arate actele, a ales sa accelereze masina.

In timp ce omul legii a primit ingrijiri medicale, fiind dus la spital, barbatul care conducea masina pe care politistul a incercat in zadar sa o opreasca a ajuns pe mana politiei din Constanta.

Va reamintim ca in tentativa de a-l opri pe barbatul care incercase sa dea bir cu fugitii, dupa ce fusese prins cu masina in zona plajei, politistul s-a agatat de portiera autovehiculului. Nu a reusit, insa, sa isi tina prea mult echilibrul si, cum autoturismul nu a oprit, a ajuns sa cada si sa se loveasca. In tot acest timp, soferul a fugit de la locul faptei, fiind prins de colegii agentului ranit.

474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger