AcasăOldPolitist din Capitala, retinut de DNA

Politist din Capitala, retinut de DNA

Procurorii anticoruptie au decis retinerea pentru 24 de ore a unui subinspector de politie din Capitala, pe care il acuza de luare de mita si trafic de influenta.

Ordonanta de retinere emisa pe numele lui Mircea Alexandru Stanciulescu, subinspector la sectia 25 de politie din Bucuresti, expira sambata, la ora 22. Procurorii anticoruptie au anuntat ca Stanciulescu este suspectat ca ar fi cerut, in mai multe randuri, unei persoane – care l-a si denuntat reprezentantilor Directiei Nationale Anticoruptie – suma de 15.000 lei.

Procurorii sustin ca omul legii ar fi pretins o interventie pentru rezolvarea favorabila a unui dosar penal in care martorul in cauza este cercetat pentru „loviri sau alte violente”. „De asemenea inculpatul i-a promis denuntatorului ca va interveni si pe langa procurorul de caz pentru ca acesta, la randul lui, sa dispuna o solutie de clasare a cauzei”, se mentioneaza in comunicatul DNA.

Politistul a fost prins, in flagrant, vineri. „La data de 11.07.2014, s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante, asupra inculpatului fiind gasita suma de 4.500 lei, solicitata si primita de la martorul denuntator”, se mentioneaza in comunicatul DNA. In urma acestei actiuni, subinspectorul de la sectia 25 de politie a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca sambata sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger