AcasăOldPolitist de la Rutiera, in stare grava dupa ce a fost lovit...

Politist de la Rutiera, in stare grava dupa ce a fost lovit de un sofer care a incercat sa dea bir cu fugitii

O actiune a oamenilor legii, desfasurata pe strazile Capitalei, in cursul noptii trecute, l-a adus pe unul dintre agentii de la Rutiera implicat intr-o astfel de verificare stradala pe un pat de spital, in stare grava, cu medicii incercand sa il ajute sa isi revina cat mai repede.

S-a intamplat la primele ore ale zilei de duminica, mai precis in jurul orei 3.30, anunta Politia Capitalei. Unul dintre oamenii legii aflati pe teren a incercat sa opreasca in trafic, pentru verificari, un sofer. Nu si-a imaginat nicio clipa ce avea sa urmeze. totul pentru ca barbatul aflat in masina respectiva nu doar ca a refuzat sa traga pe dreapta, ci l-a si lovit pe politist. Conducatorul auto nu s-a oprit nici atunci, ci a incercat sa se faca nevazut de la fata locului. Fara sa tina cont de faptul ca agentul de la Rutiera ramasese agatat pe capota, soferul a accelerat si, cateva sute de metri, si-a continuat cursa nebuneasca.

La acel moment, omul legii a cazut pe caldaram, alegandu-se cu rani grave. Nici macar atunci soferul teribilist nu a ales sa puna capat cursei sale, ci a plecat mai departe, calcand serios pedala de acceleratie.

Colegii agentului lovit au plecat in urmarirea soferului. Pentru acesta din urma incercarea de a da bir cu fugitii s-a incheiat intr-un gard, unde masina pe care o conducea cu viteza prea mare s-a oprit la aproximativ 2.000 de metri de locul in care politistul pe care il lovise a ramas intins pe carosabil.

In ajutorul agentului de la rutiera a fost chemata o ambulanta, iar medicii, dupa ce i-au acordat primul-ajutor, l-au transportat degraba la spital, pentru investigatii suplimentare si alte ingrijiri. Conform precizarilor reprezentantilor Politiei Capitalei, omul legii „se afla internat, in stare grava”. Prins si imobilizat, soferul a fost dus la randul sau spital, pentru ingrijiri, dar si pentru recoltarea de probe biologice.

Oamenii legii au demarat o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca exact de ce fapte se face vinovat conducatorul auto.

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger