AcasăOldPolitia britanica: explozia din Manchester, tratata ca "incident terorist". Vietile unor copii,...

Politia britanica: explozia din Manchester, tratata ca „incident terorist”. Vietile unor copii, curmate

Explozia, urmata de momente de groaza si de scene greu de privit le-a amintit multora de drama prin care a trecut natiunea britanica in urma cu exact doua luni, printre victimele atacului de la Westminster numarandu-se si o romanca.

Deflagratia produsa in timpul unui concert desfasurat in sala polivalenta din Manchester a curmat vietile a 22 de persoane – printre ei si copii – si a ranit 59 de persoane, din cate s-a anuntat oficial, din directia politiei locale. Victimele au fost transportate la 8 spitale din Manchester, s-a mai anuntat.

Seful politiei din Manchester a iesit in fata presei spunand ca oamenii legii trateaza explozia „ca pe un incident terorist si credem, la momentul de fata, ca atacul de noaptea trecuta a fost comis de un singur om”, oficialul local mentionand ca atacatorul a pierit la arena si ca se crede ca suspectul „avea un dispozitiv explozibil improvizat, pe care l-a detonat la fata locului”. Totodata, reprezentantul legii a subliniat ca se desfasoara „o ancheta complexa” si ca ramane de stabilit daca individul a actionat singur sau nu.

[youtube]x8gIEuRnGj8[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger