AcasăOldPeste 9 milioane de euro prejudiciu! Perchezitii de amploare in Capitala si...

Peste 9 milioane de euro prejudiciu! Perchezitii de amploare in Capitala si cinci judete

Actiune de proportii in Bucuresti si cinci judete ale tarii, la care participa efective importante ale politiei. Se fac verificari la nu mai putin de 42 de adrese, urmand ca 38 de persoane sa fie duse la audieri, odata incheiate aceste perchezitii.

Cercetarile vizeaza persoane suspectate de evaziune fiscata, dar si spalare de bani, iar perchezitiile in dosarul aflat in lucru la aceasta data se fac atat in Bucuresti, cat si pe raza judetelor Ilfov, Prahova si Dambovita, dar si in Brasov si Maramures.

Din verificarile facute pana la acest moment rezulta faptul ca – in perioada octombria anul trecut si pana in decursul lunii in curs- persoanele banuite de faptele amintite ar fi „inregistrat in contabilitate facturi fiscale false, precum si alte documente contabile care nu aveau la baza operatiuni reale, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale”, cauzand, astfel, un prejudiciu de 9.3 milioane de euro bugetului statului.

Cei 170 de politisti de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti sunt sprijiniti de catre colegii lor din cadrul inspectoratelor de politie din patru judete, respectiv Ilfov, Maramures, Brasov si Prahova, verificarile desfasurandu-se sub supravegherea reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger