AcasăOldPeste 50 de perchezitii in Capitala si trei judete din zona Moldovei

Peste 50 de perchezitii in Capitala si trei judete din zona Moldovei

Actiune de amploare, joi, a Politiei Romane, in lupta cu contrabandistii de tigari. Peste 200 de oameni ai legii iau parte la nu mai putin de 53 de perchezitii care sunt in plina desfasurare, la aceasta ora, atat in Capitala, cat si in trei judete din nord-vestul tarii.

Cele trei judete sunt Suceava, Botosani si Neamt, iar perchezitiile se fac la persoane suspectate de contrabanda cu produse din tutun.

Pana la aceasta data, din cercetarile facute in prezenta cauza ar reiesi faptul ca „persoanele identificate introduceau in Romania, din spatiul extracomunitar, cantitati de tutun si produse din tutun avand ca destinatie finala principala municipiul Bucuresti”, dupa cum precizeaza reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

La actiuni participa reprezentantii Politiei, supravegheati de procurori, dar si sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale, din IGPR.

Conform Politiei Capitalei, dupa ce verificarile de teren se vor fi incheiat, 30 de persoane – suspectate in aceasta cauza- urmeaza sa fie duse la audieri, in Bucuresti, pe baza de mandat.

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger