AcasăOldPeste 50 de perchezitii in Bucuresti, Calarasi si Prahova, la suspecti de...

Peste 50 de perchezitii in Bucuresti, Calarasi si Prahova, la suspecti de contrabanda

Inca de la primele ore ale diminetii, oamenii legii din Calarasi au iesit pe teren, atat pe raza acestui judet, cat si in Prahova si in Capitala. Actiunea este menita sa identifice probe utile cercetarilor care se fac intr-un caz in care exista suspiciuni de contrabanda cu tutun si produse din tutun.

Se fac nu mai putin de 55 de perchezitii, la locuintele unor suspecti care, din cate rezulta din datele facute publice intr-un comunicat al IPJ Calarasi, ar fi produs, detinut si comercializat, fara sa respecte rigorile legii, tigari sau produse din tutun. „Perchezitiile au ca scop depistarea produselor detinute sau comercializate ilicit si a dispozitivelor de prelucrare a tutunului, precum si stabilirea prejudiciului cauzat”, mentioneaza sursa citata.

La actiune participa peste 180 de oameni ai legii, din cadrul IPJ Calarasi, specializati in cercetarea unor fapte de natura economica, dar si de la investigatii criminale, de la serviciul de arme, dar si de la actiuni speciale, fiind coordonati de experti de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Romane.

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger