AcasăOldPeste 40 de oameni au murit, dupa ce un autocar a cazut...

Peste 40 de oameni au murit, dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie, in Brazilia (VIDEO)

Imagini greu de privit, la locul unei tragedii rutiere in care a fost implicat un autocar plin cu pasageri. Zeci de oameni au pierit in conditii greu de imaginat. S-a intamplat in Brazilia.

Autocarul in care, potrivit informatiilor date publicitatii de presa locala, calatoreau circa 50 de oameni, rula sambata seara pe un drum dintr-o regiune de munte, impadurita, din sudul statului. Se afla aproape de destinatie cand, din motive neclare inca, parcursul sau s-a incheiat subit, in conditii cumplite pentru pasageri.

Soferul a pierdut controlul autovehiculului, iar autocarul in care se aflau zecile de oameni – printre ei si copii- a cazut in gol, in prapastie. Bilantul accidentului din statul Santa Catarina este cumplit: peste 40 de calatori au pierit, ranile suferite in urma rasturnarii mijlocului de transport in care se aflau in rapa adanca de cateva sute de metri fiind deosebit de grave. Au existat si supravietuitori, care au fost dusi de urgenta la spital. Nici numarul acestora nu este cunoscut cu exactitate pana la acest moment.

Desi echipele de salvare au incercat sa ajunga cat mai repede in zona, pentru a-i ajuta pe oamenii aflati la ananghie, eforturile lor au fost ingreunate de faptul ca accidentul a avut loc intr-o zona greu accesibila.

[youtube]NqAcPUWlNJo[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger