AcasăOldPeste 11 kilograme de bijuterii din aur si mari sume de bani,...

Peste 11 kilograme de bijuterii din aur si mari sume de bani, gasite in urma unei actiuni a politiei!

O actiune a oamenilor legii mureseni, in trei localitati din judetul amintit s-a soldat cu o adevarata captura de bunuri despre care politistii banuiesc faptul ca ar proveni din actiuni de contrabanda.

Bijuteriile din aur, accesoriile, dar si sumele de bani au fost gasite in urma unor perchezitii – zece la numar- facute, miercuri, in orasul Targu Mures, dar si in Reghin si Ludus, si confiscate in vederea continuarii cercetarilor.

Se fac verificari intr-un dosar penal instrumentat de catre reprezentantii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Mures, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Mures.

La actiunea de miercuri, politistii mureseni, sprijiniti de jandarmi, au luat la puricat mai multe locuinte. In urma verificarilor, au fost gasite „peste 11 kg. de bijuterii din aur, bunuri contrafacute (echipamente sportive) si sume de bani (peste 173.000 de lei, 22.100 de euro, 1.100.000 de forinti, 1.000 de lire sterline, 600 de dolari)”, precizeaza reprezentantii IPJ Mures intr-un comunicat.

Oamenii legii care s-au ocupat de caz au stabilit, pana la aceasta ora, ca, in intervalul 2013-2015, cinci persoane, toate din judetul amintit, ar fi adus in tara, din Turcia, si apoi ar fi vandut mari cantitati de bijuterii din aur. Toti cei cinci au ajuns in vizorul oamenilor legii, fiind suspectati ca ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala si contrabanda.

sursa foto: Politia Romana

557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger