AcasăOldPerchezitii/ suspiciuni in privinta decontarii unor retete fictive

Perchezitii/ suspiciuni in privinta decontarii unor retete fictive

(foto: emaramures.ro)

Sediile unor agenti economici, precum si domiciliile unor persoane fizice din Mehedinti au fost luate la puricat, inca de la primele ore ale zilei, de catre politistii locali, care vor sa identifice si sa ridice documente considerate a fi de folos in ancheta aflata in plina desfasurare.

Mai exact, se fac 10 perchezitii, la domiciliile reprezentantilor legali si la sediile societatilor administrate de acestia, cu activitati in domeniul farmaceutic si prestari servicii medicale oncologice, servicii destinate, asadar, pacientilor diagnosticati cu o boala grea, cancerul.

Actiunea de joi apartine politistilor de la Inspectoratul Judetean, specializați in investigarea criminalitatii economice, care fac cercetari in privinta unor suspiciuni in legatura cu obtinerea ilegala de fonduri, conflict de interese, spalare de bani, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Mai exact, cum cercetarile facute pana acum au scos la iveala, din cate anunta reprezentantii IPJ Mehedinti intr-un comunicat, faptul ca „in perioada 2014-2015, s-au obtinut fonduri ilegale de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Mehedinti, de aproximativ 550.000 de euro, prin decontarea unor retete medicale fictive, fara ca pacientii sa beneficieze in realitate de medicamente sau tratamentul prescris”, oamenii legii continua ancheta menita sa elucideze situatia.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger