AcasăOldPerchezitii la trei institutii publice din Teleorman, printre ele si la sediul...

Perchezitii la trei institutii publice din Teleorman, printre ele si la sediul Politiei Rutiere din judet

Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie au ajuns, in prima parte a zilei de miercuri, la sediul unor institutii publice de pe raza judetului Teleorman, pentru a face cercetari.

Conform informatiilor facute publice de catre reprezentantii DNA, se fac nu mai putin de 11 perchezitii. Trei dintre acestea vizeaza, dupa cum aminteam anterior, sedii ale unor institutii publice. Desi Directia NAtionala Anticoruptie nu precizeaza care sunt acestea, potrivit televiziunilor de stiri, vizate de verificarile din aceasta dimineata ar fi Politia Rutiera Teleorman, dar si Serviciul de Permise Auto din acest judet.

Actiunea care este in plina desfasurare vizeaza si alte opt adrese din judetul aflat in sudul tarii, la care se afla locuintele unor persoane, dar si sedii ale unor firme.

Din cate mentioneaza reprezentantii DNA, verificarile se fac intr-o cauza penala. Procurorii au suspiciuni in privinta savarsirii, in decursul acesuti an, a unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni. In vederea probarii acestor banuieli, se fac aceste perchezitii.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger