AcasăOldPerchezitii la suspecti de furt din cabane. Cinci tineri, in vizorul politistilor!

Perchezitii la suspecti de furt din cabane. Cinci tineri, in vizorul politistilor!

Oamenii legii au luat la puricat locuintele mai multor persoane despre care aveau suspiciuni ca ar fi furat mai multe bucuri din interiorul unor case de vacanta de pe raza a doua localitati  clujene.

Actiunea agentilor din cadrul Politiei orasului Huedin a avut loc luni, fiind vizate locuintele a cinci barbati, din orasul Cluj, ajunsi in vizorul oamenilor legii intr-un caz de furt in care paguba a ajuns la circa 40.000 de lei, potrivit politistilor.

Cu ocazia celor sapte perchezitii, au fost gasite atat  aparatura electrocasnica si electronica, cat si bijuterii despre care oamenii legii banuiesc ca ar fi fost furate din cabane, dar si anumite obiecte care le-ar fi inlesnit suspectilor comiterea furturilor.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei in cauza ar fi patruns, prin efractie, in cabane de pe raza localitatilor Belis si Calatele, de unde ar fi sustras aparatura electronica si electrocasnica, bijuterii, ceasuri, ATV-uri, produse alimentare, alcool, etc”, se mentioneaza intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

Nu mai putin de cinci tineri au ajuns sa fie cercetati pentru furt calificat, insa ancheta in acest caz va continua si in perioada urmatoare. Barbatii ajunsi in vizorul politistilor clujeni au intre 20 si 35 de ani.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger