AcasăOldPerchezitii la Slobozia, la persoane suspectate de cumparare de influenta

Perchezitii la Slobozia, la persoane suspectate de cumparare de influenta

Actiune a politistilor ialomiteni, care fac, luni, mai multe perchezitii la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de cumparare de influenta.

Se fac patru astfel de verificari domiciliare, pe raza orasului Slobozia. Pentru aceasta actiune, oamenii legii au delegare din partea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita.

Cercetarile se fac intr-un caz in care oamenii legii au suspiciuni ca patru persoane ar fi dat o suma de bani unei persoane care ar fi pretins ca ar avea influenta asupra unor magistrati. „Perchezitiile sunt efectuate la locuintele a patru persoane, banuite ca, la inceputul lunii octombrie a.c., ar fi promis si oferit 9.000 de euro, unei persoane care a lasat sa se creada ca are influenta asupra unor magistrati, pentru a-i determina pe acestia sa pronunte o solutie favorabila intr-un dosar penal”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Ialomita.

La perchezitii iau parte peste 50 de politisti de la investigatii criminale, precum si luptatori din cadrul serviciului pentru Actiuni speciale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita. Odata incheiate verificarile domiciliare, patru persoane ajunge la audieri, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, in baza unor mandate de aducere.

Sursa foto: livearad.ro

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger