AcasăOldPerchezitii la sediul primariei din Slobozia

Perchezitii la sediul primariei din Slobozia

Avand suspiciuni in privinta savarsirii unei fapte de abuz in serviciu, oamenii legii s-au oprit, inca de la primele ore ale zilei de marti, la sediul primariei din orasul ialomitean Slobozia.

Insa aceasta nu este singura adresa la care se fac perchezitii, in aceasta dimineata. Restul de noua verificari domiciliare vizeaza locuintele a patru persoane asupra carora planeaza suspiciuni in acest caz, din Slobozia si localitatea Bucu, din cate anunta IPJ Ialomita.

Actiunea apartine politistilor din  judetul situat in apropierea Capitalei si este menita sa lamureasca anumite suspiciuni pe care le au oamenii legii, in privinta unor persoane, banuite ca, in decursul anilor 2011 si 2014 ar fi dat doua autorizatii de construire a unui imobil. Una dintre ele ar fi fost eliberata, din cate se precizeaza in comunicatul politistilor, „fara derularea procedurilor necesare de autorizare si nefiind identificata pana in prezent in arhiva institutiei desi i s-ar fi alocat un numar de inregistrare electronic”.

Insa acestea nu sunt singurele verificari care se fac in dosarul penal in cauza. Se cerceteaza, totodata, si modul in care au eliberate alte autorizatii de construire pentru spatii comerciale care au fost construite pe raza orasului Slobozia.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger