AcasăOldPerchezitii la sedii de firme/suspiciuni in privinta unui circuit financiar fictiv

Perchezitii la sedii de firme/suspiciuni in privinta unui circuit financiar fictiv

O noua zi, noi perchezitii ale oamenilor legii. De aceasta data este vorba despre patru verificari, facute de catre politistii prahoveni, intr-un caz in care au suspiciuni privind savarsirea unor nereguli de natura fiscala, prin care statul a fost pagubit cu aproape 130.000 de lei.

Mai precis, avand banuieli in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala, politistii prahoveni, coordonati de un prcuror si sprijiniti de colegii lor de la Directia Opreatiuni Speciale de la IGPR, au descins la patru adrese de pe raza judetului, pentru a perchezitiona atat locuinte, cat si sedii ale unor firme. Ulterior, patru persoane urmeaza sa ajunga la audieri.

Din cate anunta IPJ Prahova, verificarile facute pana la momentul perchezitiilor au scos la iveala faptul ca, incepand cu 2012 si pana in decursul acestui an, suspectii ar fi creat „un circuit financiar fictiv format din patru societari comerciale de tip ”fantoma”, prin intermediul caruia ar fi inregistrat si declarat operatiuni fiscale nereale, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor si impozitelor aferente”.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger