AcasăOldPerchezitii la primaria Ploiesti. Edilul Badescu, la DNA, pentru a discuta cu...

Perchezitii la primaria Ploiesti. Edilul Badescu, la DNA, pentru a discuta cu procurorii

Procurorii anticoruptie ploiesteni au ajuns, marti dimineata, la primaria din Ploiesti, unde au facut o serie de perchezitii. Totodata, DNA Ploiesti a facut cercetari si la o alta adresa. De altfel, edilul ploiestean a ajuns la DNA, pentru a discuta cu reprezentantii institutiei

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti au anuntat, intr-un comunicat, faptul ca marti fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie”, care ar fi fost comise in perioada 2013-2014.

De altfel, insusi edilul Iulian Badescu a precizat ca este suspect de abuz in serviciu si luare de mita, confirmand perchezitiile care au vizat locuinta sa, dar si primaria condusa de el si catalogand aceste acuzatii drept „o aberatie”, despre care spune ca „spera sa se lamureasca cat mai repede”.

Badescu: Probabil Capra a fost sfatuit sau presat sa dea o declaratie impotriva mea

Mai mult, edilul ploiestean a dat de inteles ca ia in calcul varianta ca aceste perchezitii sa fie rezultatul unui posibil denunt. „Nu stiu despre ce este vorba, probabil ca domnul Capra (patronul clubului de fotbal Petrolul Ploiesti-n.r), de acolo din arest, a fost sfatuit sau presat sa dea o declaratie impotriva mea (…) Interesant este ca acest dosar este de un an si jumatate in ancheta la DNA, am fost o singura data chemat, ca martor (…) Sunt luate in calcul astazi documente care sunt foarte legale”, a mentionat Badescu, inainte de a intra in sediul DNA.

Actiunea procurorilor ar avea legatura cu finantarea clubului de fotbal Petrolul Ploiesti, dar si cu premierea, de catre primarie, a Asociatiei „Lupii Galbeni”, pentru performanta realizata.

Avand autorizari de la instanta competenta, procurorii au descins atat la sediul primariei, cat si la o alta adresa, tot de pe raza orasului Ploiesti, fiind vorba despre locuinta edilului ploiestean, Iulian Badescu.

sursa foto: ph-online.ro

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger