AcasăOldPerchezitii la primaria din Brasov si la alte 19 adrese din judet

Perchezitii la primaria din Brasov si la alte 19 adrese din judet

Procurorii anticoruptie brasoveni au inceput sapatamana cu o serie de perchezitii la o institutie publica de pe raza orasului amintit, dar si cu alte verificari pe teren, efecutate la alte 19 adrese din judetul in cauza.

UPDATE: Edilul brasovean, George Scripcaru, a ajuns, in cursul dupa-amiezii, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat, fiind adus cu o masina a oamenilor legii.

Pana sa ajunga in incinta in care se afla sediul procurorilor anticoruptie brasoveni, Scripcaru a declarat ca in cadrul perchezitiilor au fost cerute documente, care au fost predate. „Se poate intampla orice”, a fost raspusul edilului brasovean, in momentul in care a fost intrebat daca se asteapta sa fie retinut, la finele audierilor.

Potrivit unor surse, in acest caz sunt cercetate anumite contracte in privinta furnizarii de agent termic catre orasul amintit.

Una dintre „vizitele” procurorilor a avut loc chiar la primaria din Brasov, fiind verificate mai multe birouri, printre cere si cel al edilului local, dupa cum anunta televiziunile de stiri, in conditiile in care procurorii DNA din cadrul serviciului teritorial Brasov preizeaza doar ca este vizat sediul unei institutii publice.

De asemenea, reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au mentionat ca au in plan sa faca verificari, in cadrul actiunii de luni, si la alte 19 adrese- atatsedii de firma, cat si locuinte ale unor persoane private.

Actiunea din aceasta prima zi a saptamanii, pentru care procurorii DNA Brasov au anuntat se bazeaza pe sprijinul SRI si al Brigazii Speciale de Interventie din cadrul Jandarmeriei, este menita sa adune noi informatii necesare cercetarilor care se fac „intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2010-2015”.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger