AcasăOldPerchezitii la o autobaza RATB din Capitala. Suspiciuni de furt de motorina

Perchezitii la o autobaza RATB din Capitala. Suspiciuni de furt de motorina

Oamenii legii au descins, marti dimineata, la una dintre autobazale Regiei Autonome de Transport Bucuresti, pentru a face cercetari.

Se fac cercetari intr-un dosar in care exista suspiciuni privind savarsirea unor ilegalitati- mai exact delapidare, complicitate la aceasta fapta, dar si furt. Potrivit televiziunilor de stiri, vizata de perchezitii ar fi autobaza RATB de la Titan.

Oamenii legii au suspiciuni ca mai multi angajati ai autobazei bucurestene ar fi furat cantitati importante de motorina. Odata sustras, combustibilul ar fi fost fie vandut, ori folosit in scop propriu, sustin oamenii legii.

In cadrul actiunii la care iau parte zeci de politisti din cadrul Directiei de Politie a Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, se fac nu mai putin de 18 perchezitii, atat in Capitala, cat si in judetele limitrofe- Ialomita si Ilfov.

Mai mult, Politia Capitalei anunta, intr-un comunicat, faptul ca urmeaza ca, in cursul zilei, sa se puna in aplicare cateva zeci de mandate de aducere, pe numele unor persoane care vor ajunge la audieri. Mai exact, 24 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri, la sediul DGPMB.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger