AcasăOldPerchezitii la mai multe adrese din Slobozia

Perchezitii la mai multe adrese din Slobozia

In continuarea unor cercetari care se fac intr-o cauza penala in care exista suspiciuni privind savarsireade catre reprezentanti ai unor firme ialomitene, a unor fapte de coruptie, oamenii legii fac, joi, perchezitii la mai multe adrese din orasul Slobozia.

Este vorba atat despre domiciliile unor persoane fizice, cat si despre sediile unor societati comerciale. Cauza penala se afla in atentia procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, anunta Ministerul Public. Oamenii legii au suspiciuni ca, in intervalul 2009-2012, reprezentantii unor firme ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala.

Pe baza probelor adunate pana la acest moment, s-a stabilit ca bugetul ar fi fost pagubit cu peste 640 de mii de lei. Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii de la IPJ Ialomita, coordonati de catre procurorii Parchetului ialomitean. Oamenii legii au anuntat si cum anume ar fi fost comis prejudiciul: „in perioada de referinta, persoanele suspectate, fie nu au inregistrat in evidenta contabila venituri aferente unor operatiuni comerciale sau nu au varsat la bugetul de stat in termenul prevazut de lege sume reprezentand impozite sau contributii cu retinere la sursa, fie au denaturat prin inregistrarea unor operatiuni comerciale fictive cuantumul  taxelor de plata la bugetul de stat”, se mai mentioneaza in comunicatul PICCJ.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger