AcasăOldPerchezitii la Iasi, una la sediul unei institutii publice

Perchezitii la Iasi, una la sediul unei institutii publice

Avand suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte asimilate celor de coruptie, procurorii DNA s-au oprit, joi, la mai multe adrese de pe raza orasului Iasi.

Mai precis, din datele facute publice de catre reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie, perchezitiile care sunt in plina desfasurare la acest moment vizeaza zece adrese din Iasi, una dintre ele fiind sediul unei institutii publice.

Procurorii nu au precizat exact despre ce institutie este vorba, insa, potrivit Digi 24, s-ar face cercetari la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, mai precis in biroul unui procuror de la aceasta institutie. Restul celor noua verificari pe care procurorii, sprijiniti de jandarmi, le efectueaza joi la pranz au loc la sediile unor firme, precum si la locuintele unor persoane fizice.

Ce se stie concret pana la aceasta ora este faptul ca procurorii fac cercetari intr-o cauza penala, in care au suspiciuni privind savarsirea unor fapte asimilate celor de coruptie, dar si „in legatura cu protejarea patrimoniului cultural national mobil”, despre care se presupune ca ar fi fost comise incepand cu 2011 si pana in decursul acestui an.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger