AcasăOldPerchezitii la Galati. Suspiciuni de evaziune fiscala in domeniul alimentar si al...

Perchezitii la Galati. Suspiciuni de evaziune fiscala in domeniul alimentar si al constructiilor

Avand suspiciuni privind comiterea unor fapte de evaziune fiscala, spalare de bani si abuz in serviciu, politistii galateni, avand delegare de la magistratii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, au facut, vineri, o serie de perchezitii.

Vizate de cercetari sunt 14 sedii, puncte de lucru, precum si locuintele administratorilor a trei societati comerciale. Totodata, se fac verficari si la sediul unei institutii, se precizeaza intr-un comunicat al IGPR.

In cadrul actiunii la care participa politisti de la investigarea a fraudelor si investigatii criminale din cadrul IPJ Galati, precum si jandarmi, vor fi ridicate documente – contracte si acte contabile- menite sa probeze banuielile ce planeaza asupra unor suspecti in acest caz. Concret, precizeaza sursa citata, „persoanele in cauza sunt banuite de comiterea, in perioada 2010-2014, a infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani si abuz in serviciu prin intermediul unor contracte in domeniul exploatarii agregatelor minerale, al constructiilor, al exploatatiilor agricole si in domeniul alimentar”.

Sursa foto: aradon.ro

285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger