AcasăOldPerchezitii la doua institutii publice din Dambovita/Persoane suspectate de santaj si abuz...

Perchezitii la doua institutii publice din Dambovita/Persoane suspectate de santaj si abuz in serviciu

Inca de dimineata, oamenii legii damboviteni au pornit pe teren, intr-o actiune inclusa in cadrul cercetarilor desfasurate intr-un dosar penal instrumentat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste.

UPDATE: Vizate de actiune demarata dimineata, de mascati si politisti ar fi, potrivit gazetadambovitei.ro, sediul Inspectoratului Scolar Dambovita, dar si o primarie locala, respectiv Cea din comuna Vulcana-Pandele.

–-

In cauza, exista suspiciuni privind savarsirea, de catre mai multe persoane, a unor fapte de santaj si abuz in serviciu, dar si a unor nereguli asimilate celor de coruptie.

Ca urmare, de la primele ore ale zilei de marti, reprezentantii Inspectoratului de Politie Dambovita s-au oprit la mai multe adrese de pe raza judetului. Doua dintre cele sapte perchezitii se fac la sedii ale unor institutii publice, din cate anunta IGPR, intr-un comunicat, restul fiind locuinte ale unor persoane fizice. Reprezentantii politiei Romane nu au oferit detalii suplimentare cu privire la institutiile vizate de verificarile facute in aceasta prima parte a zilei.

Ce se mai stie, insa, cu privire la actiunea de marti este ca se va incheia cu audieri, in acest sens urmand sa ajunga la discutiile cu oamenii legii nu mai putin de 26 de persoane, in cazul carora au fost emise mandate de aducere.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger