AcasăOldPerchezitii la domiciliile unor suspecti de contrabanda cu tigari aduse din Ucraina:...

Perchezitii la domiciliile unor suspecti de contrabanda cu tigari aduse din Ucraina: 16 persoane, la audieri

Politistii bucuresteni au destructurat o grupare specializata in contrabada cu tigari aduse din Ucraina. Oamenii legii au confiscat nu mai putin de 160 de mii de tigari pentru care suspectii nu aveau documente legale si au facut mai multe perchezitii domiciliare.

Dupa ce seara trecuta politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (D.G.P.M.B) -Sectorul 2  au surprins in flagrant, in Ploiesti, doua persoane care transportau 90.000 de tigarete de provenienta Ucraina, fara documente legale, in aceasta dimineata, oamenii legii au facut zece perchezitii, in Capitala, la domiciliile unor suspecti intr-un caz in care exista suspiciuni de trefic de tigari de contrabanda din Ucraina. In timpul actiunii de miercuri, politistii au gasit alte 70 de mii de tigarete de contrabanda, dar si bani si alte bunuri.

Anchetatorii au stabilit ca tigarile ar fi fost aduse in tara cu trenul, pe ruta Kiev-Bucuresti. „Din ancheta a rezultat ca tigarile ar fi fost transportate cu trenul care circula pe relatia Kiev – Bucuresti, disimulate in compartimente special amenjate, fiind aruncate din tren cand acesta incetinea si preluate de alti membrii ai gruparii.  De asemenea, exista suspiciunea rezonabila ca pentru derularea activitatilor de transport al tigaretelor, membrii gruparii ar fi beneficiat de complicitatea personalului din tren, doua astfel de persoane fiind banuite de implicare in cauza”, anunta DGPMB, prin intermediul unui comunicat.

In acest caz au fost duse la audieri nu mai putin de 16 persoane. Urmeaza ca oamenii legii sa decida, dupa ce audiaza suspectii, ce masuri se impun in continuare.

Sursa foto: gazetabt.ro

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger