AcasăOldPerchezitii la CNA. Laura Georgescu: Este un mandat de ridicare de documente...

Perchezitii la CNA. Laura Georgescu: Este un mandat de ridicare de documente

Sefa Consiliului National al Audiovizualului a explicat ca procurorii DNA, care fac joi perchezitii la CNA, verifica mai multe sesizari.

Mai mult, Laura Georgescu a sustinut, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca reprezentantii DNA au un mandat pentru a ridica o serie de documente si ca perchezitiile se desfasoara la secretariatul Consiliului NAtional al Audiovizualului. „Sunt perchezitii la secretariatul institutiei. Este un mandat de ridicare de documente (…) Cauta mai multe reclamatii din ceea ce au selectat dansii. Au venit cu o lista. Doresc sa vada exact unde au fost distribuite sesizarile pe care noi le primim (…) Vor sa inteleaga cum functioneaza registratura”, a afirmat sefa CNA.

De altfel, DNA a precizat, dimineata, prin intermediul unui comunicat, ca procurorii fac mai multe perchezitii la sediul unei institutii publice din Bucuresti. Cercetarile vizeaza, mentioneaza reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie, suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in acest an.

Sursa foto: obiectiv.info

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger