AcasăOldPerchezitii la Brasov, intr-un caz cu un prejudiciu estimat la 10 milioane...

Perchezitii la Brasov, intr-un caz cu un prejudiciu estimat la 10 milioane de lei

Oamenii legii au facut, miercuri, sase perchezitii pe raza judetului Brasov, la persoane banuite ca ar fi savarsit infractiuni de natura economica, prejudiciind, astfel, statul cu circa 10 milioane de lei.

Mai exact, politistii brasoveni fac patru perchezitii domiciliare si doua verificari la sedii de firma, intr-un caz in care sunt vizati reprezentantii a doua socientati comerciale, suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul cauzat bugetului stautlui fiind estimat de oamenii legii la suma de 10.000.000 lei.

Concret, politistii vor sa probeze suspiciunile pe care le au acest caz, ca urmare fac aceste perchezitii. Actiunea la care iau parte 40 de reprezentanti ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului Criminalistic si Serviciului Actiuni Speciale din cadul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov este coordonata de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, precizeaza reprezentantii institutiei. Exista suspiciuni ca reprezentantii firmelor in cauza, „in perioada 2010– 2013, ar fi inregistrat cheltuieli fictive in evidentele contabile ale firmelor, pentru a se sustrage de la plata taxelor si impozitelor datorate organelor fiscale”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Brasov.

Dupa perchezitii, patru persoane vor fi duse la audieri, pe baza de mandat de aducere.

sursa foto: newsar.ro

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger