AcasăOldPerchezitii la Braila, la unitati de politie si locuintele unor oameni ai...

Perchezitii la Braila, la unitati de politie si locuintele unor oameni ai legii suspectati de coruptie

Dupa ce, zilele trecute, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, in prima zi a acestei saptamani, reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie, impreuna cu procurorii de la Parchetul General s-au oprit asupra sediului Politiei Rutiere din alt judet.

De aceasta data este vorba despre verificari ce se fac la Politia Rutiera Braila, unde, luni dimineata, procurorii DNA au oprit pentru a face cercetari. Insa sediul institutiei mentionate nu este singurul vizat de actiunea de luni a procurorilor.

Reprezentantii Ministerului Public mentioneaza ca se fac perchezitii la 16 adrese de pe raza judetului Braila, trei dintre ele vizand sediul unor unitati de politie. Dupa cum se mentioneaza in comunicatul Parchetului de pe langa ICCJ, nu mai putin de 35 de persoane, 26 dintre ele angajati M.A.I., sunt vizate de verificarile facute in acest caz.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie fac cercetari intr-o cauza penala in care exista suspiciuni ce vizeaza politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila – Biroul Rutier, Biroul de ordine publica si Serviciul Rutier. Mai exact, acestia asr fi savarsit fapte de coruptie, fiind banuit ca ar fi primit bani sau alte foloase in schimbul trecerii cu vederea a unor sanctiuni in cazul unor persoane care au incalcat legea rutiera.

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger