AcasăOldPerchezitii la biroul lui Sorin Frunzaverde, seful CJ Caras Severin, si la...

Perchezitii la biroul lui Sorin Frunzaverde, seful CJ Caras Severin, si la locuinta acestuia

Procurorii anticoruptie au descins, joi, atat la biroul sefului Consiliului Judetean CJ) Caras Severin, liberalul Sorin Frunzaverde, cat si la locuinta acestuia din Resita. Reprezentantii DNA au facut, totodata, perchezitii si la o alta adresa.

Conform purtatorului de cuvant al institutiei, verificarile au vizat doar biroul lui Frunzaverde. „Din informatiile pe care le cunosc, perchezitiile au loc in legatura cu turul doi al alegerilor prezidentiale”, a confirmat Camelia Susco, intr-o interventie in direct la Digi 24.

La momentul desfasurarii cercetarilor anchetatorilor, fosutl ministru Sorin Frunzaverde nu se afla in sediul CJ Caras Severin.

Reprezentantii DNA au anuntat, de altfel, ca actiunea de joi se constituie in cercetari intr-o cauza penala, in care exista suspiciuni privind savarsirea unor fapte asimilate celor de coruptie, despre care procurorii spun ca ar fi fost comise in 2014.

Totodata, procurorii anticoruptie, sprijiniti de jandarmii din cadrul Brigazii Speciale de Interventie, fac perchezitii si la o a treia adresa, insa momentan nu se cunosc mai multe detalii despre acest aspect.

Actiunea de joi a procurorilor vine la doar cateva zile dupa ce vicepresedintele CJ Caras Severin, Ionisie Ghiorghioni, a fost retinut, pentur trafic de influenta. S-a intamplat dupa ce procurorii au anuntat ca acesta ar fi fost prins in flagrant luand mita, chiar in biroul sau.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger