AcasăOldPerchezitii la 14 adrese din Suceava: Suspiciuni de fapte de coruptie judiciara...

Perchezitii la 14 adrese din Suceava: Suspiciuni de fapte de coruptie judiciara

Avand autorizari de la institutiile competente, procurorii DNA au descins, duminica, la mai multe adrese din judetul Suceava, pentru a face cercetari intr-un caz in care au suspiciuni ca s-ar fi produs fapte de coruptie.

Vizate de aceasta actiune ce se desfasoara cu sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei sunt domiciliile unor suspecti, precum si sediile unor  institutii judiciare si societati comerciale situate atat in Suceava, Radauti, cat si in alte localitati sucevene.

In acest caz se fac cercetati cu privire la posibile fapte de coruptie. Mai axect, „procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, precum si in anii 2005 si 2006 a unor fapte de coruptie judiciara si infractiuni asimilate celor de coruptie”, mentioneaza DNA prin intermediul unui comunicat de presa.

262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger