AcasăOldPerchezitii intr-un dosar penal, la Constanta: Trei tineri, retinuti

Perchezitii intr-un dosar penal, la Constanta: Trei tineri, retinuti

Oamenii legii au facut verificari la domiciliile unor suspecti de talharie. In urma cercetarilor, trei barbati au fost retinuti.

Perchezitiile au avut loc miercuri, pe raza orasului Constanta, intr-un dosar penal in care politistii fac verificari pentru a da de urma persoanelor care au jefuit un barbat, la mijlocul lunii trecute.

Talharii l-au lasat fara o suma importanta de bani, atat in lei, cat si in euro, pe care omul intentiona sa o foloseasca pentru a-si lua o masina.”Din cercetari a reiesit faptul ca, in seara zilei de 13 octombrie a.c., persoanele banuite, avand fetele acoperite si folosindu-se de spray-uri iritant-lacrimogene, ar fi sustras prin violenta o borseta in care se aflau sumele de 9.920 de euro si 1.200 de lei, de la un sofer constantean, care stationa cu autoturismul pe DJ 212, la intrarea in localitatea braileana Bertestii de Jos. Victima se deplasa de la Constanta catre Iasi, pentru achizitionarea unui autoturism”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Braila.

Oamenii legii din Constanta si Braila au facut cercetari la locuintele a patru suspecti in acest caz. Trei barbati- cu varste intre 23 si 31 de ani -au fost dusi la audieri, la sediul IPJ Braila, mentioneaza reprezentantii institutiei. Tinerii au fost apoi retinuti pentru 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de joi, sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger