AcasăOldPerchezitii in Timis si Hunedoara. Trei tineri, banuiti de evaziune

Perchezitii in Timis si Hunedoara. Trei tineri, banuiti de evaziune

Mai multi tineri, administratori de societati comerciale, au intrat in vizorul oamenilor legii, care au suspiciuni ca ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala.

Drept urmare, in vederea documentarii acestor suspiciuni, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean Timis, sprijiniti de colegii lor din celalalt judet mentionat, au descins, joi, la trei adrese din Timis si la una din Hunedoara.

Cercetarile desfasurate de polistii specializati in investigarea criminalitatii economice au in vedere o cauza in care prejudiciul adus statului prin actiunile acestor administratori de firme este, sustin oamenii legii, de circa 350.000.

Anchetatorii au stabilit, conform IPJ Timis, faptul ca, in intervalul 2011-2012, trei tineri – cu varste intre 27 si 36 de ani, administratori de societati comerciale „cu obiect de activitate edificarea constructiilor civile si industriale, ar fi inregistrat in evidenta contabila cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, in baza unor facturi emise de catre o societate ,,fantoma””.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger