AcasăOldPerchezitii in Timis, la mai multe sedii de firme si locuinte

Perchezitii in Timis, la mai multe sedii de firme si locuinte

Procurorii au iesit pe teren inca de la primele ore ale zilei. Actiunea apartine anchetatorilor din cadrul DNA Timisoara, dar si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu sprijinul jandarmilor din orasul de pe Bega.

De aceasta data, un om de afaceri din Timis a ajuns in atentia reprezentantilor Directiei Nationale Anticoruptie. Motiv pentru care anchetatorii s-au oprit, inca de dimineata, la domiciliul sau, pentru a face perchezitii. Conform opiniatimisoarei.ro, vizat de ancheta ar fi un barbat care are afaceri in domeniul agriculturii, mai exact care s-ar ocupa cu vanzarea de cereale.

De altfel, numarul total al perchezitiilor se ridica la sase si includ atat adrese din orasul Timisoara, cat si de pe raza judetului Timis, respectiv sedii ale unor firme, dar si domiciliile unor persoane. Din cate mai anunta procurorii, intr-un comunicat, cercetarile in acest dosar vizeaza banuieli in privinta savarsirii unor fapte asimilate celor de coruptie. Aceste presupuse nereguli ar fi fost comise in intervalul 2009-2013.

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger