AcasăOldPerchezitii in Timis, intr-un caz cu un prejudiciu de aproape 6 milioane...

Perchezitii in Timis, intr-un caz cu un prejudiciu de aproape 6 milioane de lei

Oamenii legii au pornit, luni, in verificari la patru adrese din Timisoara. Mai exact, actiunea se incadreaza in randul cercetarilor facute intr-o cauza in care exista suspiciuni de evaziune fiscala.

Au fost perchezitionate doua firme- sediul si punctele de lucru, dar si locuinta unui administrator de societate comerciala, in cazul caruia politistii din cadrul Inspectoratul Judetean Timis au banuieli ca ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de circa 6 milioane de lei, prin astfel de nereguli de natura economica.

In cadrul verificarilor de luni s-a dorit localizarea unor inscrisuri de natura contabila – atat facturi, cat si avize de insotire a marfii si contracte incheiate cu furnizorii etc- in vederea probarii suspiciunilor. Mai exact, din cercetarile facute de politistii timiseni pana la aceasta data, a reiesit ca, intre anii2009 – 2014, barbatul suspectat in acest caz, administrator al unei firme avand ca obiect de activitate fabricarea materialului rulant, „ar fi inregistrat in evidenta contabila si ar fi declarat organului fiscal achizitii fictive de marfuri (piese vagoane, locomotive), in scopul reducerii impozitului pe profit si taxei pe valoare adaugata”, dupa cum se mentioneaza in comunicatul IPJ Timis.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger