AcasăOldPerchezitii in Teleorman: mai multe persoane, aduse la audieri in Capitala. Procuror...

Perchezitii in Teleorman: mai multe persoane, aduse la audieri in Capitala. Procuror vizat de suspiciuni

La cateva ore de cand s-a aflat despre faptul ca procurorii anticoruptie au demarat o actiune de verificare a mai multor locatii din Teleorman, printre acestea si sediile a trei institutii publice din judet, la sediul central al DNA au fost aduse deja mai multe persoane, pentru a fi audiate.

Potrivit unor surse judiciare, mai multe persoane sunt suspectate intr-o cauza ce ar avea legatura cu eliberarea unor permise de circulatie. Printre acestea, ar fi si un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Telorman. Pana la acest moment, numarul persoanelor care au ajuns la Bucuresti, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a discuta cu procurorii in aceasta cauza depaseste zece persoane.

Din cate se stie pana la aceasta ora, procurorii au anuntat ca, in afara de aceste sedii ale unor institutii publice, se fac alte opt perchezitii la sedii de firme, dar si la locuintele unor persoane. Verificarile din aceasta dimineata ar fi vizat atat Serviciul de Permise, cat si sediul Politiei Rutiere din Teleorman. Din cate mentioneaza reprezentantii DNA, verificarile se fac intr-o cauza penala. Procurorii au suspiciuni in privinta savarsirii, pe parcursul anului 2015, a unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni.

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger