AcasăOldPerchezitii in Slobozia si Fetesti, inclusiv la o institutie publica

Perchezitii in Slobozia si Fetesti, inclusiv la o institutie publica

Actiune de amploare a politistilor ialomiteni, joi, pe raza a doua orase cunoscute din judet, respectiv Slobozia si Fetesti.

Avand suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri oficiale, reprezentantii  IPJ Ialomita, avand alaturi procurori din cadrul Parchetului de pe langa tribunalul local, au descins la 11 adrese – atat la sediul unei institutii publice, respectiv primaria din Falticeni, cat si la cel al unei firme, restul verificarilor vizand locuintele unor persoane fizice.

Toate aceste verificari pe teren care se fac joi reprezinta cercetari ce se fac intr-o cauza in care, mentioneaza reprezentatii Politiei Judetene Ialomita, prejudiciul adus bugetului statului trece de 100.000 de lei. Mai precis, din verificarile facute de catre reprezentantii legii pana la aceasta data, rezulta faptul ca „in perioada 2011 – 2012, reprezentantii unei institutii publice locale ar fi atribuit unor societati comerciale, contracte de constructii la unitati de invatamant de pe raza municipiului Fetesti, fara respectarea procedurilor legale”, dupa cum se mentioneaza in comunicatul IPJ Ialomita.

Totodata, e important de precizat faptul ca, la finalizarea verificarilor de teren, mai multe persoane urmeaza sa fie conduse la audieri. Discutiile pe care suspectii le vor avea cu oamenii legii se vor desfasura la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, pentru audieri și dispunerea masurilor legale.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger