AcasăOldPerchezitii in Prahova si Ilfov, la suspecti de furturi de produse petroliere...

Perchezitii in Prahova si Ilfov, la suspecti de furturi de produse petroliere si braconaj

Politistii prahoveni au descins, miercuri dimineata, la domiciliile mai multor persoane banuite de furt de produse petroliere si braconaj cinegetic.  Este vorba de 13 perchezitii ce se desfasoara in Prahova si doua pe raza judetului Ilfov, intr-un caz in care prejudiciul este estimat la 100.000 de lei.

Persoanele care, potrivit oamenilor legii, fac parte dintr-o grupare infractionala, sunt suspectate ca ar fi furat produse petroliere din conductele magistrale, dar si ca ar fi vanat ilegal pe raza judetului Prahova, dar si a judetelor invecinate. La actiunea de amploare participa, pe langa politistii Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Criminalistic, Politiei Orasului Urlati, Sectiilor de Politie Rurala nr. 3 Blejoi, nr. 7 Cocorastii Colt, nr. 10 Valea Calugareasca, luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, din cadrul I.J.P. Prahova, dar si jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova si Gruparii Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploiesti.

Oamenii legii fac perchezitii la locuinte din comunele prahovene Barcanesti, Brazi si Sangeru, dar si la doua adrese din judetul Ilfov. „In cadrul activitatilor desfasurate, politistii urmaresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea acestor infractiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum si a 15 persoane, dintre care 9 banuite in cauza, pentru a fi conduse la sediul I.J.P Prahova, in vederea continuarii cercetarilor. Prejudiciul creat prin activitatea infractionala este estimat pana in prezent la 100.000 de lei.”, se mentioneaza intr-un comunicat al Politiei Romane.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger