AcasăOldPerchezitii in Prahova, la suspecti de braconaj si nerespectare a regimului armelor...

Perchezitii in Prahova, la suspecti de braconaj si nerespectare a regimului armelor

Daca in decursul primei zile a saptamanii politistii din Arges au facut o astfel de actiune, de aceasta data, oamenii legii din Prahova, specializati in arme, explozivi si substante periculoase, alaturi de reprezentantii Directiei Operatiuni Speciale a Politiei, fac verificari la suspecti de braconaj.

Perchezitiile vizeaza patru domicilii ale unor persoane intrate in vizorul oamneilor legii, insa nu doar pentru suspiciuni de braconaj, ci si de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arme letale, fara drept, din cate anunta IPJ Prahova. Locuintele verificate de oamenii legii se afla in localitatile prahovene Alunis, Dumbravesti si Valcanesti. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, cei in cauza ar fi desfasurat partide de vanatoare ilegale, in mai multe locuri din judetul Prahova”, sustin oamenii legii.

In vederea lamuririi situatiei, pe langa verificarile domiciliare, menite sa identifice probe si date relevante anchetei, politistii urmeaza sa duca la audieri sase persoane, asupra carora planeaza banuieli in acest caz.

sursa foto: romaniatv.net

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger